Facebook Twitter Youtube Flickr Linkedin Blog Mas Albornà Web Mas Albornà

Economia social: Trending topic? Mesa Redonda

Mas Albornà TV

Economia social: Trending topic? Taula Rodona from Mas Albornà on Vimeo.

Amb el nom d’Economia social: Trending topic? la Fundació Mas Albornà (en el marc de la capitalitat cultural de Vilafranca del Penedès) organitza una taula rodona per debatre el fenomen dels projectes i iniciatives de base social per saber si es tracta d’una moda o bé d’una nova manera de fer i entendre l’economia. - See more at: http://www.masalborna.org/blog/#sthash.dXRTUC8i.dpuf

Quatre ponents provinents dels diferents àmbits que intervenen en l’impuls d’un projecte de base social aporten la seva visió i generen debat conjuntament amb l’ecnomista Xavier Sala i Martín: administració pública (Xavier López, director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom), escola de negocis (Maria Prandi, emprenedora social i col•laboradora de l’Institut d’Innovació Social d’Esade), inversors (Josep Biosca, SHIP2B) i casos d’èxit (Toni Espinal, AMPANS i el projecte la Muntanyola.

Con el nombre de Economía social: Trending topic? la Fundación Mas Albornà (en el marco de la capitalidad cultural de Vilafranca del Penedès) organiza una mesa redonda para debatir el fenómeno de los proyectos e iniciativas de base social para saber si se trata de una moda o bien es una nueva manera de hacer y entender la economía.

Cuatro ponentes procedentes de los distintos ámbitos que intervienen en el impulso de un proyecto de base social aportan su visión y generen debate conjuntamente con el economista Xavier Sala y Martín:  administración pública (Xavier López, director General de Economía Social y Cooperativa y Trabajo Autónomo), escuela de negocios (María Prandi, emprendedora social y colaboradora del Instituto de Innovación Social de Esade),  inversiones (Josep Biosca, SHIP2B) y casos de éxito (Toni Espinal, AMPANS y el proyecto la Muntanyola.

Escribe una respuesta