Facebook Twitter Youtube Flickr Linkedin Blog Mas Albornà Web Mas Albornà

Calendari Mas Albornà 2018 Portem el Penedès al cor (el making of)

Calendari social impulsat per la Fundació Mas Albornà i Enoturisme Penedès.

Te com a eix temàtic 12 atractives singularitats del Penedès com a destinació turística, les quals seran presentades per dotze cares conegudes amb lligams al territori acompanyades per persones de la Fundació Mas Albornà. Tots ells comparteixen, a més, un denominador comú que els acompanyarà al llarg de les 12 fotografies: duen el Penedès al cor. Així participen enguany al calendari Cesk Freixas, Anna Roig, Mia Esteve, Victòria Pagès, Toni Albà, Toni Bou, Neus Ballbé o Biel Duran, entre d’altres.

Es distribueix gratuïtament el proper divendres 16 de desembre amb El 3 de Vuit i el dissabte 17 de desembre amb el PUNT AVUI.

Escriu una resposta