Facebook Twitter Youtube Flickr Linkedin Blog Mas Albornà Web Mas Albornà

Economia social: Trending topic? Taula Rodona

Mas Albornà TV

Economia social: Trending topic? Taula Rodona from Mas Albornà on Vimeo.

Amb el nom d’Economia social: Trending topic? la Fundació Mas Albornà (en el marc de la capitalitat cultural de Vilafranca del Penedès) organitza una taula rodona per debatre el fenomen dels projectes i iniciatives de base social per saber si es tracta d’una moda o bé d’una nova manera de fer i entendre l’economia. - See more at: http://www.masalborna.org/blog/#sthash.dXRTUC8i.dpuf

Quatre ponents provinents dels diferents àmbits que intervenen en l’impuls d’un projecte de base social aporten la seva visió i generen debat conjuntament amb l’ecnomista Xavier Sala i Martín: administració pública (Xavier López, director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom), escola de negocis (Maria Prandi, emprenedora social i col•laboradora de l’Institut d’Innovació Social d’Esade), inversors (Josep Biosca, SHIP2B) i casos d’èxit (Toni Espinal, AMPANS i el projecte la Muntanyola.

Amb el nom d’Economia social: Trending topic? la Fundació Mas Albornà (en el marc de la capitalitat cultural de Vilafranca del Penedès) organitza una taula rodona per debatre el fenomen dels projectes i iniciatives de base social per saber si es tracta d’una moda o bé d’una nova manera de fer i entendre l’economia.

Quatre ponents provinents dels diferents àmbits que intervenen en l’impuls d’un projecte de base social aporten la seva visió i generen debat conjuntament amb l’ecnomista Xavier Sala i Martín:  administració pública (Xavier López, director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom), escola de negocis (Maria Prandi, emprenedora social i col·laboradora de l’Institut d’Innovació Social d’Esade),  inversors (Josep Biosca, SHIP2B) i casos d’èxit (Toni Espinal, AMPANS i el projecte la Muntanyola.

Escriu una resposta