Facebook Twitter Youtube Flickr Linkedin Blog Mas Albornà Web Mas Albornà

“Balla el meu ritme” Vídeo musical de Mas Albornà

El vídeo musical BALLA EL MEU RITME és un projecte promogut per la Fundació Mas Albornà (masalborna.org) per tal de fer visible i explicar de manera positiva, simpàtica i alegre la tasca de l’organització: la integració social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental.

Enmig de les vinyes del Penedès, els membres de la Fundació canten i ballen a ritme de rumba tot transmetent un clar missatge: totes les persones tenim ritme, però en cadascun de nosaltres aquest és diferent. Només cal aprendre a ballar al ritme de cadascú.

El tema principal és de la formació Derrumband.

El projecte audiovisual ha estat realitzat per la productora vilafranquina punttv.net

Escriu una resposta