Facebook Twitter Youtube Flickr Linkedin Blog Mas Albornà Web Mas Albornà

Maridem vi i valors amb el calendari social

La Fundació Mas Albornà (masalborna.org) i la DO Penedès editen enguany un calendari conjuntament. Ambdues organitzacions tenen molts punts en comú, ja que comparteixen no només territori sinó també valors i maneres de fer. Aquest “maridatge” de vi i valors és el que s’ha pretès reflectir en el calendari social, el qual presenta a través de 12 fotografies tot allò que uneix la DO amb la Fundació.

Aquí teniu el making of del que representa el setè calendari que publica la Fundació Mas Albornà.

Els valors de la DO Penedès com el treball en equip, l’esforç o la qualitat són els mateixos que els que treballa la Fundació penedesenca, per la integració de persones amb discapacitat i trastorn mental.

Ha comptat amb el patrocini de Cafès Novell, Grau Maquinària, Vaq Asset Consulting, Gràfiques del Foix, Unipresalud, Heliexport, Canon i els cellers de la DO Penedès que s’han implicat en la iniciativa: Bodegues Torres, Loxarel, Can Ràfols dels Caus i Covides). Al calendari hi apareixen cares conegudes del món del vi com són el sommelier Josep Roca,  l’actor Jordi Planas, la presentadora Elisabet Carnicé i la sommelier Meritxell Falgueras.

El calendari serà difós pel setmanari El 3 de vuit i el Diari Ara.

Escriu una resposta