Facebook Twitter Youtube Flickr Linkedin Blog Mas Albornà Web Mas Albornà

Making of “Balla el meu ritme” | Fundació Mas Albornà

Tot el que no es veu al vídeo… i més!

El vídeo musical BALLA EL MEU RITME és un projecte promogut per la Fundació Mas Albornà (masalborna.org) per tal de fer visible i explicar de manera positiva, simpàtica i alegre la tasca de l’organització: la integració social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental.
Enmig de les vinyes del Penedès, els membres de la Fundació canten i ballen a ritme de rumba tot transmetent un clar missatge: totes les persones tenim ritme, però en cadascun de nosaltres aquest és diferent. Només cal aprendre a ballar al ritme de cadascú.

El tema principal és de la formació Derrumband.

El projecte audiovisual ha estat realitzat per la productora vilafranquina punttv.net

Escriu una resposta