Facebook Twitter Youtube Flickr Linkedin Blog Mas Albornà Web Mas Albornà

Un tallat amb Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

Mas Albornà TV

Fragments de l’entrevista realitzada a Carme Forcadell, és fundadora de la Plataforma per la Llengua, membre de l’executiva i vocal de la junta d’Òmnium de Sabadell i presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, en el marc del projecte “52 tallats i un tovalló” (52tallats.cat), blog d’entrevistes sobre discapacitat i trastorn mental.
52tallats.cat és el primer blog amb entrevistes setmanals a 52 personalitats de diferents àmbits, els quals comparteixen un tallat amb nosaltres tot fent tertúlia sobre un tema tan poc freqüent com és la discapacitat i el trastorn mental.
Un any sencer amb opinions, punts de vista i vivències de periodistes, escriptors, actors, polítics, esportistes o metges sobre aquesta qüestió. Jordi Basté, Artur Mas, Ferran Carvajal, Jordi Pujol, Joaquim Barraquer, Mònica Terribas, Muriel Casals, Vicent Sanchis, Roser Capdevila, Tomàs Molina… i 42 personalitats més ens diuen el que pensen.

Accedeix a l’entrevista 

Escriu una resposta