Facebook Twitter Youtube Flickr Linkedin Blog Mas Albornà Web Mas Albornà

Calendari social 2012: tot sobre com es va fer

El 2012 és el cinquè calendari que edita la Fundació Mas Albornà i és també el més esportiu. Coincidint amb la celebració dels JJOO Londres 2012, es realitza un calendari amb la col·laboració de 14 esportistes d’elit de diferents disciplines: hoquei, futbol, skeleton, tennis, atletisme i rostres tan populars com el del Maverick Viñales, la Gemma Mengual, el Víctor Sada, l’Àlex Corretja, el Gervasi Deferr, l’Ander Mirambell, la Natàlia García i la Júlia Usón, la Maria Vasco, el Nani Roma, el Joan Ramon de Moya i el Xavi Brics, el Marc Bartra i el Lázlo Nagy participen d’aquesta iniciativa.

El calendari pretén fer arribar a totes les llars del Penedès l’esperit de la Fundació i la sensibilització social vers el col·lectiu de persones amb discapacitat i trastorn mental.

Més info a la nostra web

Escriu una resposta