Facebook Twitter Youtube Flickr Linkedin Blog Mas Albornà Web Mas Albornà

Gestió de deixallaries

(+7 rating, 2 votes)

Mas Albornà ofereix solucions en matèria de medi ambient per als ajuntaments i empreses: gestió de deixalleries i residus així com l’organització i gestió de principi a fi de campanyes de sensibilització ambiental.

La certificació  ISO 14001 en matèria ambiental i la de transportistes autoritzats avalen la nostra professionalitat.

::: Gestió de deixalleries: ens encarreguem de la gestió integral d’aquests equipaments municipals amb una experiència de més de 7 instal·lacions a tota la comarca

::: Campanyes ambientals: organitzem i gestionem a mida campanyes i accions ambientals dirigides a la població o a col·lectius concrets. Aportem a les campanyes un component social que fan que tinguin un doble valor. Participem en totes les etapes, des de la ideació fins a la realització.

Més informació a la nostra web

 

 

Escriu una resposta